San Cugat 15 November 2016

L’artista Rose Marie Gnausch fa una crida des de Mercantic a totes les persones interessades en l’art i la pau. Concre tament, a persones que vulguin participar en el programa europeu “Elephants for Peace”. El projecte utilitza l’art i la creativitat com a eines principals per a la resolució de conflictes i la seva nova destinació és El Fòrum Mundial de la Pau que se celebrarà a Amman, Jordània, l’any 2017. L’objectiu és formar un grup de voluntaris per a treballar des de Catalunya, o bé des de les destinacions europees on es duen a terme els esdeveniments. La presentació serà a la llibreria El Siglo – Mercantic, el Dimarts 15 de novembre de 2016 a les 19h. Vols la pau al món i en particular a l’Orient Mitjà? Comparteixes el teu desig amb nosaltres. Demostrem junts que la majoria pacífica existeix. Uneix-te al nostre equip de voluntaris de tot el món!

Vine a la presentació al Mercantic, apunta’t a l’esdeveniment de facebook o escriu-nos a: participate@elephantsforpeace.com

www.elephantsforpeace.com

Elephants for Peace www.elephantsforpeace.com Power and Peace. Elephants for Peace is a global participatory art movement. The symbol of the elephant is synonymous with Peace and Power.

www.mercantic.com

Rose Marie Gnausch www.elephantsforpeace.com making peace makers visible! www.gnausch.net